Over ons

Welkom op de site van  Hondenschool Bravoure. Bravoure staat voor durf, dapperheid en zelfverzekerde bekwaamheid. Deze woorden passen helemaal bij het opvoeden van een hond. Het zijn eigenschappen die horen bij een goede evenwichtige roedelleider. Onze hond communiceert heel veel. Hij vertelt ons de hele dag hoe hij zich voelt. Dat begrijpen wij niet altijd goed. Gelukkig kunnen wij leren hoe onze hond communiceert met ons en met zijn omgeving. Hierdoor zijn wij in staat om een goede band op te bouwen met onze viervoeter.

Onze instructeurs

Sophie Zwaan

Sophie Zwaan

Eigenaresse / Instructeur

Graag stel ik me even voor. Ik ben Sophie Zwaan. Na 10 jaar voor de klas, wilde ik het lesgeven combineren met mijn passie voor honden. Dit lukte met de Quiebus opleidingen voor Kynologisch Instructeur in Barneveld. Na twee basisopleidingen heb ik de opleiding gedaan voor gevorderd Kynologisch Instructeur. Hier hoort een stage bij van ongeveer een jaar. Mijn stage heb ik gelopen op Hondenschool Bravoure.

Na mijn praktijkexamen ben ik blijven lesgeven op deze hondenschool en inmiddels ben ik ook de trotse eigenaar.

De vrolijke honden en de enthousiaste mensen maken dat ik het zo leuk vind om elke week les te geven! Ik doe het met veel plezier. En plezier voor de honden en de eigenaars staat bij mij ook voorop.

Ik hoop je te zien tijdens een van de cursussen.

Sophie Zwaan

Poot van Noa

Diploma’s van Quiebus:
Module A: Ethologie

Module B1: Kynologisch instructeur
Module B2: Gevorderd kynologisch instructeur

Stagiaire

Actueel